Doprava ZDARMA je tu! 🍂 Platí do 24. listopadu pro objednávky nad 500Kč / €20 s doručením na výdejny a boxy GLS. ⭐

Šunkovar s teploměrem

Kód: 131514
499 Kč 412 Kč bez DPH
Vyprodáno
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Detailní informace

Detailní popis produktu

Šunkovar pro vaření domácí šunky, která neobsahuje průmyslová plnidla a nezdravé chemické příměsi. Je sice třeba ji dostatečně brzy spotřebovat, ale její domácí příprava a skvělá chuť za to opravdu stojí! Kvalitní maso např. vepřové, králičí, kuřecí zpracujete snadno bez průmyslových plnidel a příměsí a budete mít okamžitě čerstvou a chutnou šunku vhodnou i pro děti. Šunkovar lze snadno rozložit a poté dokonale umýt. Vhodný do myčky nádobí.

Popis výrobku: Základem šunkovaru je válcová nádoba, do které maso upěchujete v mikrotenovém sáčku pomocí přítlačného talíře. Tím zároveň nádobu uzavřete a pomocí pružiny dokonale stlačíte. Díky sáčku pak maso po vychlazení snadno vyjmete z nádoby. Nádoba je vhodná pro vaření cca 1 – 1,2 kg masa. Návod a recepty jsou součástí. Součástí výrobku je také teploměr, který vám umožní hlídat aktuální teplotu v šunkovaru v průběhu celého procesu vaření šunky.

  • Rozměry: průměr 10 cm, celková výška 20 cm, výška nádoby 16,5 cm
  • Materiál: kvalitní nerezová ocel 18/10
  • Hmotnost: 0,55 kg

Recept na přípravu domácí šunky

  1. 1 kg čerstvého masa nakrájejte na kousky, osolte a dle Vaší chuti okořeňte nebo přidejte bylinky. Maso poté pořádně promasírujte.
  2. Do nerezové nádoby vložte sáček na vaření šunky a maso do něj upěchujte.
  3. Uzavřený šunkovar následně vložte do lednice na 1-2 dny.
  4. Poté co je maso řádně odleženo, vložíme celý šunkovar do hrnce s vodou a vaříme 90 - 120 minut při teplotě 70-80 °C. Teplotu kontrolujeme pomocí teploměru vloženého do vodní lázně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunkovary
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.6 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: